جزوه تجزیه مواد غذایی با کد 0024 با فرمت pdf
مشخصات فایل
تعداد صفحات | 78 |
حجم | 5113 کیلوبایت |
فرمت فایل اصلی | |
دسته بندی | جزوه |
توضیحات کامل
این جزوه دارای دو ضمیمه (جزوه ) اضافه می باشد و همچین دارای یک جزوه اضافه دست نویس
می باشد.
تجزیه مواد غذایی
ضمیمه تجزیه مواد غذایی
تجزیه مواد غذایی ضمیمه 2
سر فصل درس:
مقدمه ای بر اهمیت تجزیه مواد غذایی و کاربرد آن ها
نمونه برداری
منابع
فهرست مطالب:
تاریخچه قوانین مروبط به مواد غذایی
اهداف تجزیه مواد غذایی
دلایل تجزیه مواد غذایی
اهداف تجزیه غذایی
کنترل کیفی روزانه
تجزیه مواد غذایی برای کنترل موراد قانونی
تجزیه مواد غذایی برای انجام تحقیقات
مراحل تعیین اجزا تشکیل دهنده یک ماده غذایی
تقسیم بندی روش های تجزیه
مزایای استفاده از روش های دستگاهی
روش های استفاده از روش های تجزیه مواد غذایی
ضروریات و انتخاب روش های تجزیه
دقت
قابلیت تکرار پذیری
صحت
سادگی انجام
اقصادی بودن
سرعت
حساسیت
اختصاصی بودن
ایمنی
رسمیت داشتن
انواع خطاها
دسته بندی خطاها در شیمی تجزیه
خطاهای معین
خطاهای روش
خطاهای شخصی
خطاهای نامعین
اصول شیوه های مورد استفاده در تجزیه غذا ها
روش های کلاسیک
تجزیه به روش های تیترسنجی
انواع تیترسنجی مورد استفاده در تجزیه مواد غذایی
تیتراسیون های اسید باز
تیتراسیون اکسایشی کاهشی
تیتراسیون رسوبی
روش موهر
روش فاجاتز
روش ولهارد
تیتراسیون های کمپلکس سنجی
روش های وزنی
روش های استخراج با حلال
انکسارسنجی (رفراکتومتری)
پلایمتری
اصول کلی اسپکتروفتومتری
اسپکتروفتومتر
رسم منحنی استاندارد
محاسبه غلظت محول با استفاده از منحنی استاندارد
نورسنجی شعله ای و طیف سنجی جذب اتمی
کروماتوگرافی
اصول و و روش های جداسازی کروماتوگرافی
نحوه اسپوتینگ نمونه
انتخاب حلال مناسب
شناسایی و تعیین میزان اجزا جداسازی شده
مزایای روش کروماتوگرافی لایه نازک
کروماتوگرافی ستونی
کروماتی گرافی گازی
ضمیمه تجزیه مواد غذایی
اندازه گیری پروتئین
روش های تعیین میزان پروتئین
متداول ترین روش های اندازگیری پروتئین
روش کلدال
واکنش های روش های کلدال
هضم
تقطیر
تیتراسیون
مراحل مختلف روش کلدال
مزایا و معایب کلدال
محاسبه غلظت محول با استفاده از منحنی استاندارد
تیتراسیون فرمل
روش جذب رنگ
روش بیوره
معایب و مزایا روش بیوره
ضمیمه 2 تجزیه مواد غذایی
چربی ها
روش های اندازه گیری چربی در مواد غذایی
استفاده به روش سوکسله
روش ورنراشمید
روش رزگوتلیب و موژنیه
روش های حجمی
روش ژربر
روش بابکاک
روش های دستگاهی
تعیی خاکستر ASH
ماکرومینرال ها
میکرومینرال ها
روش های خاکستر کردن
مزایای خاکستر کردن خشک
معایب روش خاکستر کردن
مزایای روش خاکستر کردن مرطوب
معایب روش خاکستر کردن مرطوب
سایر آزمایشات خاکستر
تعیین میزان نمک
روش موهر
روش ولهارد
تعیین میزان کربوهیدرات در مواعد غذایی
معایب روش لین –آینون
روش مانسون-واکر
روش یدومتری
محاسبه اختلاف
توضیحات بیشتر و دانلود
صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
دانلود کارآموزی جزوه تجزیه مواد غذایی از download
خرید فایل word جزوه تجزیه مواد غذایی از download
دریافت فایل pdf جزوه تجزیه مواد غذایی از download
دانلود پروژه جزوه تجزیه مواد غذایی از download
خرید پروژه جزوه تجزیه مواد غذایی از download
دانلود فایل جزوه تجزیه مواد غذایی از download
دریافت نمونه سوال جزوه تجزیه مواد غذایی از download
دانلود پروژه جزوه تجزیه مواد غذایی از download
خرید پروژه جزوه تجزیه مواد غذایی از download
دانلود مقاله جزوه تجزیه مواد غذایی از download
دریافت مقاله جزوه تجزیه مواد غذایی از download
خرید فایل جزوه تجزیه مواد غذایی از download
دانلود تحقیق جزوه تجزیه مواد غذایی از download
خرید مقاله جزوه تجزیه مواد غذایی از download
دانلود فایل pdf جزوه تجزیه مواد غذایی از download
دانلود مقاله جزوه تجزیه مواد غذایی از www
خرید پروژه جزوه تجزیه مواد غذایی از www
دانلود فایل جزوه تجزیه مواد غذایی از www
دریافت فایل word جزوه تجزیه مواد غذایی از www
خرید نمونه سوال جزوه تجزیه مواد غذایی از www
دانلود فایل جزوه تجزیه مواد غذایی از www
دریافت فایل word جزوه تجزیه مواد غذایی از www
دانلود فایل word جزوه تجزیه مواد غذایی از www
خرید فایل جزوه تجزیه مواد غذایی از www
دانلود تحقیق جزوه تجزیه مواد غذایی از www
دریافت فایل pdf جزوه تجزیه مواد غذایی از www
دانلود پروژه جزوه تجزیه مواد غذایی از www
خرید کارآموزی جزوه تجزیه مواد غذایی از www
دانلود فایل pdf جزوه تجزیه مواد غذایی از www
دانلود کارآموزی جزوه تجزیه مواد غذایی از www
دانلود مقاله جزوه تجزیه مواد غذایی از pdf
دریافت پروژه جزوه تجزیه مواد غذایی از pdf
دانلود فایل pdf جزوه تجزیه مواد غذایی از pdf
خرید فایل جزوه تجزیه مواد غذایی از pdf
دانلود فایل pdf جزوه تجزیه مواد غذایی از pdf
دریافت کارآموزی جزوه تجزیه مواد غذایی از pdf
دانلود پروژه جزوه تجزیه مواد غذایی از pdf
خرید تحقیق جزوه تجزیه مواد غذایی از pdf
دانلود پروژه جزوه تجزیه مواد غذایی از pdf
دریافت تحقیق جزوه تجزیه مواد غذایی از pdf
خرید فایل جزوه تجزیه مواد غذایی از pdf
دانلود پروژه جزوه تجزیه مواد غذایی از pdf
خرید فایل جزوه تجزیه مواد غذایی از pdf
دانلود نمونه سوال جزوه تجزیه مواد غذایی از pdf
دانلود فایل جزوه تجزیه مواد غذایی از pdf
دانلود کارآموزی جزوه تجزیه مواد غذایی از word
دریافت فایل جزوه تجزیه مواد غذایی از word
دانلود فایل جزوه تجزیه مواد غذایی از word
خرید نمونه سوال جزوه تجزیه مواد غذایی از word
دانلود تحقیق جزوه تجزیه مواد غذایی از word
دانلود تحقیق جزوه تجزیه مواد غذایی از word
خرید فایل word جزوه تجزیه مواد غذایی از word
دانلود پروژه جزوه تجزیه مواد غذایی از word
دریافت فایل جزوه تجزیه مواد غذایی از word
دانلود پروژه جزوه تجزیه مواد غذایی از word
دانلود پروژه جزوه تجزیه مواد غذایی از word
دانلود فایل جزوه تجزیه مواد غذایی از word
دریافت فایل جزوه تجزیه مواد غذایی از word
دانلود پروژه جزوه تجزیه مواد غذایی از word
دانلود کارآموزی جزوه تجزیه مواد غذایی از word
دریافت تحقیق جزوه تجزیه مواد غذایی از free
دانلود مقاله جزوه تجزیه مواد غذایی از free
دانلود فایل pdf جزوه تجزیه مواد غذایی از free
خرید تحقیق جزوه تجزیه مواد غذایی از free
دانلود پروژه جزوه تجزیه مواد غذایی از free
دریافت کارآموزی جزوه تجزیه مواد غذایی از free
دانلود فایل word جزوه تجزیه مواد غذایی از free
دریافت مقاله جزوه تجزیه مواد غذایی از free
دانلود فایل جزوه تجزیه مواد غذایی از free
دانلود فایل جزوه تجزیه مواد غذایی از free
دریافت فایل pdf جزوه تجزیه مواد غذایی از free
خرید کارآموزی جزوه تجزیه مواد غذایی از free
دانلود کارآموزی جزوه تجزیه مواد غذایی از free